Kristof en Jeroen

De familie Verstraete, bestaande uit vader, moeder en hun zoons Jeroen en Kristof, samen met hun echtgenotes, werken samen om u te voorzien van heerlijk natuurlijk vlees op uw bord. Als ervaren landbouwers en veehouders zijn zij in staat om zorgvuldig de beste dieren te selecteren voor slacht, zodat u kunt genieten van een stuk sappig en mals vlees bij uw dagelijkse maaltijd. Voor de aankoop van fokdieren gebruiken zij uitsluitend krachtige rassen die een smakelijk en sappig vleesrendement garanderen.

Naast een uitgebreid assortiment aan vers en smaakvol natuurlijk vlees en huisgemaakte gerechten, bereid volgens grootmoeders recept, kunt u ook bij hen terecht voor het versnijden van uw eigen kweekdieren. Hun gekwalificeerde slagers verwelkomen u graag in een modern uitgeruste werkplaats waar uw varkens, runderen of schapen snel, professioneel en hygiënisch worden verwerkt en verpakt volgens uw specifieke wensen. Door te kiezen voor snelvriezen, wordt de optimale smaak en versheid van uw natuurlijke vlees gegarandeerd.

Of u nu een feestje heeft of gewoon gezellig wilt dineren met vrienden, bekijk zeker hun cateringbrochure voor meer informatie. Als er binnenkort een groot evenement op de planning staat, aarzel dan niet om te informeren naar hun speciale aanbiedingen. Het hele team staat klaar om u volledig van dienst te zijn.