Your shopping cart is empty.

over ons

Ga terug

Over ons

Vader en moeder Verstraete, zonen Jeroen en Kristof, en echtgenotes werken samen om een stukje natuurvlees op uw bord te krijgen. 
Nog steeds werkzaam in de landbouw-veeteelt kunnen zij als geen ander zorgvuldig de beste slachtdieren selecteren om uw dagelijkse maaltijden op te fleuren met een stukje sappig mals vlees. Voor de aankoop van fokdieren doen we uitluitend beroep op krachtige rassen die een smakelijk sappig vleesrendement verzekeren.

Naast een volledig gamma aan vers lekker vers natuurvlees en 'naar grootmoeders recept' bereide gerechten kunt u bij ons ook terecht voor het versnijden van uw kweekdieren. Onze gediplomeerde slagers ontvangen U in een modern uitgerust ateljee voor het versnijden van uw varken, rund of schaap. De dieren worden in uw bijzijn vakkundig, snel en hygiënisch naar uw wens verwerkt en verpakt. Uw keuze tot snelvriezen waarborgt een optimale smaak en versheid van uw natuurvlees.

Hebt u een feestje of wilt u gezellig tafelen met vrienden ? Bekijk dan zeker onze traiteurbrochure. Binnenkort een groot feest in het verschiet ? Aarzel dan niet ons te informeren naar onze speciale aanbiedingen. Ons volledig team staat volledig voor u klaar.

 

Hoeveslagerij Verstraete "Over ons"

Geschiedenis

coming soon